Домашній грушевий лікер на горілці

Домашній грушевий лікер на горілці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Побачили в магазині лікер з груш? Як думаєте що дешевше і смачніше, домашній або куплений лікер?

Примітка
-Для цього рецепта підійде будь-який сорт груші.
-Ваніль також можна замінити іншою спецією, такий як імбир або паличка кориці.Ваніль розкриває свій смак набагато швидше, ніж груша. І навіть швидше, ніж імбир або кориця. Так що, не виключайте цей інгредієнт. Пізніше, ви можете додати ще що-небудь з прянощів, якщо захочете отримати більш запашний лікер.
-Фрукти, які ви використовували для приготування цього лікеру, гарні в десертах, або в морозиві, так що не викидайте їх після вживання лікеру.
-Рекомендую зберігати лікер з груш не більше 2 місяців. Охолоджувати його перед подачею не потрібно.

Покроковий рецепт