Домашній хліб бородінський

Домашній бородинський хліб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бородінський хліб в домашніх умовах – чудова випічка, яку хочеться їсти знову і знову.

Покроковий рецепт

У своєму рецепті я б хотіла розповісти про те, як робити бородинський хліб вдома з допомогою духовки або хлібопечі. Як тільки я вперше купила хлібопічка, то багато булочні вироби в мене не виходили, а в Інтернеті було, звичайно, багато рецептів, але не всі отримані страви були смачними і взагалі їстівними. Тому я хотіла б познайомити вас з однією покупної сумішшю для випічки і розповісти, як дійсно потрібно нею користуватися, щоб отримати смачний результат.
Отже, в будь-яку ємність, додаємо 2 або 3 столові ложки рослинної олії.

Відкриваємо нашу суміш для випічки бородінського хліба від фірми «Печемо вдома». Висипаємо всі до єдиної крихти в ємність.

Туди ж додаємо дві чайні ложки розпушувача.

Моя хлібопічка виявилася з автоматичним замісом тіста, тому я просто вставляю ємність в прилад, і машина місить тісто самостійно. Якщо ж ви печете в духовці, то просто замісіть тісто руками, як ви робите це зазвичай, помістіть в яку-небудь форму тісто після того, як вона набубнявіє, а далі відправте в духовку, розігріту від 200 градусів і печіть хліб (це приблизно 3 години).

Для щасливих власниць хлібопечі раджу поставити режим «Бородинський хліб» або, в моєму випадку «Французька випічка». Мій хліб турбувався 3 з половиною години. Який же чудовий запах літав по всьому будинку!

Думаю, що такий хліб буде чудово спекти в якийсь особливий день (свято, наприклад). Подібна випічка набагато смачніше і безпечніше покупної, оскільки готували ви все самі бачили, що додаєте туди.
Приємного апетиту!