Домашній кисіль

Домашній кисіль – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку приготування киселю потрібно набрати в каструлю води і поставити її закипати.


У чашку насипати 4 ст. л. картопляного крохмалю і додати води, все дуже добре розмішати до повного розчинення.

Коли вода в каструлі закипіла додаємо вишневе варення (тут на любителя, можна додати будь-яке варення, яке у вас є, або яке вам подобається), і проварюємо все разом близько 5 хвилин.

Потім починаємо додавати кисіль. Поступово, невеликий цівкою вливаємо крохмаль в каструлю, і постійно помішуємо, щоб не утворилося грудок.

Даємо всій масі кип’ятити 3-5 хвилин і кисіль можна вимикати. Дати добре охолонути і можна пити.
Солодкість киселя робіть на свій які побачили. Якщо варення покладіть багато, то можна цукор не додавати. Я додавала вишневий густий сік 300 мл. У мене солодощі був нормальний.
Всім приємного апетиту!