Домашня качка в медовому маринаді, в рукаві

Домашня качка в медовому маринаді, в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ось всі наші інгредієнти.

Беремо нашу качечку, миємо. Добре просушуємо, зі всіх сторін (всередині і зовні)

Качку підготували, переходимо до маринаду. Беремо глибоку тарілку, кладемо мед, після наливаємо соєвий соус. Заважаємо. Повинна вийти однорідна субстанція ,без будь-яких грудочкою. Потім кладемо гірчицю і майонез,і так само перемішуємо. Додаємо спеції Каррі, сіль, перець.
УВАГА! Хто любить часник, можна видавити його через чеснокодавку (або використовувати дрібну тертку,результат буде той же) і додати в маринад. Я не люблю часник, тому не кладу. Ось такий маринад у нас вийшов.

Маринад готовий. Натираємо їм нашу качку. Натираємо добре, і всередині і зовні. І під крильцями. і з усіх сторін. І залишаємо маринуватися на 12 годин. Можна залишити на 24 години. У мене маринується 12 годин)

Коли качка замаринувалась. Переходимо до картоплі. Почистили картоплю, якщо картопля велика ріжемо на 4 частини, якщо середня, тоді навпіл. Солимо за смаком.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Всі кладемо в рукав. Качка посередині, картопля з боків. Ось і все, качечку засунули в духовку. І запікаємо 2,5 години. За 15 хвилин до приготування, розрізаємо рукав, тоді качечка стане ще рум’яної.

Приємного апетиту. Качка готова !