Домашня нутелла з бананів і горішків

Домашня нутелла з бананів і горішків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Дуже стиглі банани (потрібно брати саме дуже стиглі, адже ми не будемо додавати цукор) очистити від шкірки, розламати на невеликі шматки і скласти в чашу блендера.

2. Волоські горіхи розмолоти в млинку або кавомолці. Додати до бананів.

3. Те ж саме зробити і з арахісом.


4. Додати какао – порошок і збити в однорідну масу.

5. Перелити в банку і зберігати в холодильнику. Така нутелла чудесна з ранковим тостом, її можна використовувати як добавку до млинців, начинку для пиріжків, круасанів і навіть як крем для тортів. Вона не тільки смачна, але і дуже корисна!