Підготуємо основу під піцу.
У просіяне борошно додаємо сухі дріжджі і щіпку солі. Потім додаємо рослинне масло і теплу воду, перемішуємо.
Після того, як тісто вымесили воно має полежати, хвилин тридцять.
Так воно буде більш м’яким і податливим
У фарш (будь-який вам подобається) додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і перемішуємо.
Відкриваємо банку грибів (можна і печериці якщо немає консервованих), промивання і ріжемо на дві-три частини. В залежності від розміру грибочків.
На дрібній тертці натираємо сир.
У деко змащений олією, викладаємо тісто і розтягуємо його, формуючи основу під нашу начинку.
На готове тісто викладаємо фарш з цибулею, розподіляючи по всій поверхні. Змастити фарш двома столовими ложками сацебелі (або кетчупу).
Додаємо гриби і болгарський перець нарізаний не великими шматочками.
Посипаємо сиром.
Заправляємо майонезом і відправляємо в духовку на 25 – 30 хвилин при температурі 250 градусів.
Готову піцу прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню..
В піцу можна додавати: оливки, перець, огірок та інші інгредієнти, які вам подобаються. Від цього вона буде ще смачніше.
Приємного апетиту!)