Домашня піца з ковбасою і печерицями

Домашня піца з ковбасою і печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Безсмертна італійська класика – піца з італійської ковбасою салямі. А для варіативності додамо свіжі шампіньйони. Виходить дуже смачно і ситно!

Покроковий рецепт

1. Тісто для піци розкачати тонким шаром. Викласти на змащене олією деко. Змастити кетчупом.

2. Салямі нарізати тонкими кільцями. Розкласти по всій довжині піци.

3. Печериці помити, витерти на сухо і нарізати скибочками. Викласти на ковбасу.

4. Сир натерти на крупній тертці і посипати піцу. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, поки не розплавиться сир.

5. Їсти піцу, звичайно ж, смачніше всього гарячої! Нарізаємо шматочками і подаємо до столу.