Домашня рибна консерва, приготована в мультиварці

Домашня рибна консерва, приготована в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо консерви з риби, які не гірше магазинних, натуральні і легкі в приготуванні.

Інгредієнти

Риба дрібна – 1,2-1,5 кг
Соняшникова олія – 200 мл
Міцна чайна заварка – 200 мл
Сіль – 1 столова ложка без гірки
Спеції – Чайна ложка

Як приготувати Домашній рибна консерва, приготована в мультиварці

Смачні консерви в домашніх умовах, приготована в мультиварці. Смак нагадує, щось типу “шпроти”.

Покроковий рецепт

Підготуємо рибу: добре промиємо, при необхідності почистимо. У дрібної рибки я голови залишаю.

Складаємо рибу в каструлю або в чашу мультиварки, додаємо сіль, спеції, соняшникову олію і чайну заварку.

Ставимо гаситися на повільному вогні під кришкою на три з половиною години. Потім варимо ще півгодини з відкритою кришкою, щоб випарувалася зайва рідина.

Якщо готуєте в мультиварці, то вибирайте режим “варка” на одну годину.

Такі консерви можна заготовити на зиму. Для цього розкласти готові консерви в пів літрові банки і стерилізуйте 15 хвилин, після цього загорніть і укутайте до повного охолодження.