Підготуйте всі інгредієнти для приготування шоколадної ковбаски. Підсушіть горіхи, насіння і кунжут на сковорідці або в духовці. Печиво подрібніть за допомогою блендера або качалкою в дрібну крихту. Змішайте в одній мисці волоські горіхи, печиво, гарбузове насіння і половину кунжуту.
Окремо в сотейнику змішати какао з цукром і молоком. Нагрівайте масу до повного розчинення цукру поступово помішуючи. З початку суміш здасться дуже густий, але по мірі нагрівання, вона стане досить рідкою. Зніміть сотейник з плити і додайте вершкове масло. Дочекайтеся поки масло повністю не розтане.
Охолодіть глазур до кімнатної температури. Потім залийте в горіхову суміш і гарненько все перемішайте.
Викладіть масу на пергаментний папір і сформуйте щільну ковбаску. Обкатайте її в останньому кунжуті і поверніть цукеркою. Відправте в холодильник до повного охолодження(мінімум на дві години, а краще на ніч).
Як бачите десерт ковбаски готується дуже просто і швидко. Єдиний мінус – це довге очікування поки він як слід застигне, але воно того варто. Ніжний і приємний смак шоколадної ковбаски не залишить байдужих. Приємного чаювання.