Домашнє морозиво з арахісом, бананом і вишнею – угощаемся))
Інгредієнти
Молоко – 400 мл | |
Банани – 2 шт. | |
Арахіс – 100 гр. | |
Вишня – 150 гр. |
Всі люди в світі обожнюють морозиво. А якщо є такі які ні, то вони, напевно, просто божевільні. Адже морозиво це не тільки сама смачна річ, але відмінний джерело ендорфіну – гормону щастя. Адже всім нам так хочеться трішки щастя, ну хоча б 50 грамів в стаканчику))). У магазинах продається безліч різних видів і смаків. Але морозиво дуже просто зробити вдома, створити нікому невідомі смаки і точно бути впевненим, що в ньому тільки корисні продукти
Покроковий рецепт
1. Арахіс очистити від лушпиння, обсмажити на чистій сковороді до золотистого кольору. Так арахіс інтенсивніше виділяє свій аромат.
2. У чашу блендера скласти арахіс, банани, молоко. Все збити.
3. Вишні помити, видалити кісточки, розрізати навпіл. Видалити зайвий сік. Додати вишні в молочно-бананову суміш.
4. Розлити суміш в ємність і поставити в морозильну камеру на 3-4 години.
5. Домашнє морозиво готове! Пробуємо і пригощаємо гостей!