Домашнє морозиво з арахісом, бананом і вишнею

Домашнє морозиво з арахісом, бананом і вишнею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашнє морозиво з арахісом, бананом і вишнею – угощаемся))

Інгредієнти

Молоко – 400 мл
Банани – 2 шт.
Арахіс – 100 гр.
Вишня – 150 гр.

Як приготувати Домашнє морозиво з арахісом, бананом і вишнею

Всі люди в світі обожнюють морозиво. А якщо є такі які ні, то вони, напевно, просто божевільні. Адже морозиво це не тільки сама смачна річ, але відмінний джерело ендорфіну – гормону щастя. Адже всім нам так хочеться трішки щастя, ну хоча б 50 грамів в стаканчику))). У магазинах продається безліч різних видів і смаків. Але морозиво дуже просто зробити вдома, створити нікому невідомі смаки і точно бути впевненим, що в ньому тільки корисні продукти

Покроковий рецепт

1. Арахіс очистити від лушпиння, обсмажити на чистій сковороді до золотистого кольору. Так арахіс інтенсивніше виділяє свій аромат.

2. У чашу блендера скласти арахіс, банани, молоко. Все збити.

3. Вишні помити, видалити кісточки, розрізати навпіл. Видалити зайвий сік. Додати вишні в молочно-бананову суміш.

4. Розлити суміш в ємність і поставити в морозильну камеру на 3-4 години.

5. Домашнє морозиво готове! Пробуємо і пригощаємо гостей!