Домашнє печиво з цільнозернових борошна

Домашнє печиво з цільнозернових борошна – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розм’якшуємо в теплі 100 г олії і додаємо 120 г цукрового піску.

Туди ж б’ємо 1 яйце. Погашаємо половинку ложки соди оцтом і вливаємо теж в нашу суміш.

Интенсивненько перемішуємо і засипаємо кунжут ( близько 3 ч. л. ).

Залишилося тільки всипати 200 г нашої корисної борошна і добре перемішати виделкою. Всі. Відправляємо на 1 годину на полицю вашого холодильника, що б інгрідієнти подружилися.

Дістаємо і катаємо кульки (це краще вийде вологими руками ). Робимо їх веселими ). Викладаємо на злегка змащений розтопленим жиром деко. Завантажуємо в «піч» на 10 хв. при температурі 185 С°.

Припудрюємо колобків )

Робимо гарячий чай і насолоджуємося солодким життям з користю 😉