Дріжджова піца з индюшиной пастромой, печерицями і пармезаном

Дріжджова піца з индюшиной пастромой, печерицями та пармезаном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца завжди доречна на будь-якій вечірці, офісному обіді і просто вдома під кінофільм або улюблений серіал. У будь-якому поєднанні продуктів, вона завжди незрівнянна

Покроковий рецепт

1. Замісити тісто для піци: змішати воду, борошно, рослинне масло і дріжджі. Розкачати тісто на піцу по формі для випічки. Форму для піци змастити олією і викласти в неї тісто. Запекти тісто в духовці при 180 градусах 15 хвилин.

2. Для соусу змішати кетчуп зі сметанною. Намазати соусом запечене тісто.

3. Мариновані печериці розрізати навпіл, вибирайте банки з маленькими грибами. Пастрому наріжте скибочками. Пармезан наріжте невеликими шматочками або скибочками. Натріть твердий сир.


4. На соус розкласти по колу пастрому. Потім викласти половинки грибів. На гриби розсипати пармезан.

5. Зверху посипати тертим сиром і поставити в духовку на 15 хвилин.