Піца Брауні

Піца Брауні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Піца Брауні

Піца-тістечко являє собою шоколадний шар з глазур’ю з вершкового сиру і великою кількістю свіжих ягід. Унікальна десертна піца, яка ідеально підходить для розваг.
40 грам несолоного масла;
40 грамів шоколаду (крупно нарізати);
40 грам цукру
два курячих яйця;
1 грам ванільного екстракту;
50 грам борошна;
сіль;
40 грам вершкового сиру;
200 грам цукрової пудри;
10 мл молока;
200 грам фруктів (малина, ківі, чорниці)
1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Деко застелити промасленим пергаментом.
2. Покладіть масло і шоколад у велику миску. Розтопити в мікрохвильовій печі, нагріваючи протягом 30 секунд і перемішуючи між кожним інтервалом до тих пір, поки масло і шоколад не розтопиться і не змішаються.
3. Додайте цукор і перемішайте, щоб об’єднати.
4. Дайте шоколадної суміші охолонути. Потім збийте яйця по одному, збиваючи до однорідного стану після кожного додавання.
5. Вилийте екстракт ванілі. Приправте сіллю і просійте борошно. Вимісіть до однорідності.
6. Готове тісто вилити на деко і відправте випікатися протягом півгодини. Потім охолодіть його, залишивши в формі ще на півгодини.
8. Щоб зробити глазур, покладіть вершкове масло і вершковий сир в миску; збийте міксером протягом 3 хвилин.
9. У масу додайте цукор, ваніль, сіль і молоко. Продовжуйте збивати ще 3-5 хвилин.
10. Рівномірно розподілити глазур на основі брауні.
11. Фрукти і ягоди наріжте і викладіть зверху піци.