Тісто зробимо так: у миску увіллємо тепле молоко. До нього подсыплем пару чайних ложок цукру, додаємо сухі дріжджі і 3-4 столові ложки борошна. Перемішаємо. Поставимо миску в тепло на півгодини. Опара за цей час підніметься. В іншу миску просеем борошно, додамо сіль. Увіллємо опару, рослинне масло (3 ст. ложки), замісимо дріжджове тісто, якому дамо постояти з годинку в теплі.
Для начинки змішуємо сир з цукром.
Готове дріжджове тісто розділимо на шматочки.
Розкачуємо кожен шматочок тіста в коржик.
На одну сторону викладемо сирну начинку.
Скріпити краю, зробимо надрізи.
Залишилося тільки наші заготовки обсмажити в рослинній олії з двох сторін.
Пишні булочки з сирною начинкою готові. Пригощайтесь на здоров’я!