Дріжджові рогалики з цукром

Дріжджові рогалики з цукром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Молоко зігріти і розвести в ньому дріжджі, додати цукровий пісок. Почекати, щоб дріжджі подіяли, а на поверхні молока з’явилася піна.

Маргарин розтопити і трохи остудити.

В теплий маргарин влити расходившиеся в молоці дріжджі.

Вбити яйця, посолити. Перемішати масу.

Всипати просіяне борошно. Акуратно перемішати.

Розім’яти тісто руками на робочій поверхні. Загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник мінімум на 1 годину.

Готове тісто вийняти з холодильника, звільнити від плівки.

Відрізати частину тіста і розкачати в пласт товщиною 0,5-0,7 див. Рясно посипати цукром, закатати пісок в тісто.

З допомогою звичайного або спеціального ножа розрізати пласт на сегменти. З кожного скачати рогалик.

Таким чином наробити рогалики з усього тесту. Викласти на змащене маслом деко. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовій шафі близько 20 хвилин.

Вийняти з духовки подрумянившиеся вироби і перекласти їх у вазу. Остудити і подати до чаю.