Молоко зігріти і розвести в ньому дріжджі, додати цукровий пісок. Почекати, щоб дріжджі подіяли, а на поверхні молока з’явилася піна.
Маргарин розтопити і трохи остудити.
В теплий маргарин влити расходившиеся в молоці дріжджі.
Вбити яйця, посолити. Перемішати масу.
Всипати просіяне борошно. Акуратно перемішати.
Розім’яти тісто руками на робочій поверхні. Загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник мінімум на 1 годину.
Готове тісто вийняти з холодильника, звільнити від плівки.
Відрізати частину тіста і розкачати в пласт товщиною 0,5-0,7 див. Рясно посипати цукром, закатати пісок в тісто.
З допомогою звичайного або спеціального ножа розрізати пласт на сегменти. З кожного скачати рогалик.
Таким чином наробити рогалики з усього тесту. Викласти на змащене маслом деко. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовій шафі близько 20 хвилин.
Вийняти з духовки подрумянившиеся вироби і перекласти їх у вазу. Остудити і подати до чаю.