Сіппамоп rolls (булочка синнабон з корицею)

Синнамон роллс – прекрасне поєднання солодощі з нотками пряної кориці.

Інгредієнти

Для тіста
Молоко – 250 мл тепле
Яйце – 1 шт збите
Вершкове масло – 65 г розтоплене
Вода – 3 ст. л. тепла
Ванільний цукор – 1 ч. л.
Борошно – 3 1/3 склянки
Сіль – 3/4 ч. л.
Цукор – 3 ст. л.
Дріжджі – 2 ч. л.
Для начинки
Коричневий цукор – 1 склянка можна звичайний
Кориця – 4 ч. л.
Вершкове масло – 45 гр кімнатної температури
Для глазурі
Вершковий сир – 140 гр
Цукрова пудра – 80 гр
Молоко – 30 мл
Лимонний сік – 2/3 ст. л.

Як приготувати Сіппамоп rolls (булочка синнабон з корицею)

Багато хто з нас бачили мережа пекарень під назвою “Сinnabon”, яка так западає нам в душу своїми фірмовими булочками. Тому пропоную вашій увазі рецепт даних булочок з корицею, після якого вам захочеться знову і знову готувати цю випічку.

Покроковий рецепт

Робимо опару. Для неї треба змішати 125 мл теплого молока з водою, ст. л. цукру і 2 ч. л. сухих дріжджів. Залишити на 10-15 хв.

Збити яйце, додати до нього 65 гр. розтопленого вершкового масла, 2 ст. л. цукру. Додати цю суміш в опару.

Далі додаємо молоко, що залишилося, сіль, борошно, ванільний цукор і все вимішуємо. Накрити рушником і поставити в тепле місце на годину.

Змішати склянку цукру з ч. л. кориці, 45 гр. вершкового масла кімнатної температури.

Розкачати тісто в прямокутник товщиною 0,7-1 см, покласти начинку і скрутити в щільний рулет. Розрізати на шматочки по 4 див

Викласти у форму, попередньо посипавши борошном, при цьому слід тримати відстань між булочками, т. к. тісто підніметься. Поставити в заздалегідь розігріту на 190 градусів духовку. Піч приблизно 30 хвилин.

Дивіться також:  Батон з родзинками

Для глазурі змішати всі інгредієнти, що залишилися, бажано збити блендером або міксером, вона повинна бути схожа на нежирну сметану.

На готові булочки Синнабон наливаємо глазур. Угощаемся! Приємного апетиту!