Сіппамоп rolls (булочка синнабон з корицею)

Сіппамоп rolls (булочка синнабон з корицею) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Робимо опару. Для неї треба змішати 125 мл теплого молока з водою, ст. л. цукру і 2 ч. л. сухих дріжджів. Залишити на 10-15 хв.

Збити яйце, додати до нього 65 гр. розтопленого вершкового масла, 2 ст. л. цукру. Додати цю суміш в опару.

Далі додаємо молоко, що залишилося, сіль, борошно, ванільний цукор і все вимішуємо. Накрити рушником і поставити в тепле місце на годину.

Змішати склянку цукру з ч. л. кориці, 45 гр. вершкового масла кімнатної температури.

Розкачати тісто в прямокутник товщиною 0,7-1 см, покласти начинку і скрутити в щільний рулет. Розрізати на шматочки по 4 див

Викласти у форму, попередньо посипавши борошном, при цьому слід тримати відстань між булочками, т. к. тісто підніметься. Поставити в заздалегідь розігріту на 190 градусів духовку. Піч приблизно 30 хвилин.

Для глазурі змішати всі інгредієнти, що залишилися, бажано збити блендером або міксером, вона повинна бути схожа на нежирну сметану.

На готові булочки Синнабон наливаємо глазур. Угощаемся! Приємного апетиту!