Сьогодні приготуємо страву, яке дозволить зігрітися в прохолодні вечори.
Покроковий рецепт
Приготувати наваристий курячий бульйон, з коренеплодами (петрушка, селера, морква, цибуля), відцідити. Помідори порізати навпіл і обрізати, викидаючи шкірку.
На сковороді розігріти рослинне масло, додати пом’ятий і подрібнений часник і імбир, підсмажити. Додати приготовану томатну масу і смажити все разом.
Додати до бульйону, довести до кипіння, додавши подрібнені чорні оливки і половину лимона. Додати за смаком суміш червоних перців, сіль, зелену петрушку.
Прикрити кришкою – нехай настоюється. Забираємо з собою на природу, там підігріваємо на багатті і п’ємо з кухлів.