Дуже смачний і простий томатно-часниковий суп

Дуже смачний і простий томатно-часниковий суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні приготуємо страву, яке дозволить зігрітися в прохолодні вечори.

Покроковий рецепт

Приготувати наваристий курячий бульйон, з коренеплодами (петрушка, селера, морква, цибуля), відцідити. Помідори порізати навпіл і обрізати, викидаючи шкірку.

На сковороді розігріти рослинне масло, додати пом’ятий і подрібнений часник і імбир, підсмажити. Додати приготовану томатну масу і смажити все разом.

Додати до бульйону, довести до кипіння, додавши подрібнені чорні оливки і половину лимона. Додати за смаком суміш червоних перців, сіль, зелену петрушку.

Прикрити кришкою – нехай настоюється. Забираємо з собою на природу, там підігріваємо на багатті і п’ємо з кухлів.