Гарбуз – це не тільки красивий, корисний продукт, але і готова посуд. У цьому страва гарбуз використовується ніщо інше, як велика гарна тарілка. Для відтворення цього шедевра вам знадобиться:
кус-кус – 300 грам;
гарбуз – 300 грам;
морква – 1 штука;
часник – 3 зубчики;
одна штука лучка;
яловичина – 150 грам;
спеції і оливкова олія – за смаком.
1. Кус-кус залийте окропом і залиште поки рідина не вбереться.
2. Яловичину наріжте кубиками і обсмажте на оливковій олії.
3. Верхівку гарбуза зріжте, а вийміть м’якоть. Нарубаєте її дрібно.
4. Цибулю і моркву очистіть і дрібно нарубаєте. Змішайте з гарбузом.
5. Чесночек размякните через прес і додайте до овочів. Обсмажте все до готовності.
6. Перемішайте овочі, кус-кус і м’ясо разом. Наповніть гарбуз до верху начинкою.
7. Надішліть гарбуз випікатися з начинкою до готовності.