Фарширована гарбуз, запечена в духовці, з гречкою і мясом

Фарширована гарбуз, запечена в духовці, з гречкою і мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз містить в собі велику кількість вітамінів:
– вітамін С – врятує від осінніх застуд;
– вітаміни А і Е – головні борці зі зморшками і передчасним старінням;
– вітаміни групи В – допоможуть впоратися з втомою, безсонням, дратівливістю, позбавлять від прищів, зроблять нігті міцними, а волосся пишними;
– вітамін До (який, до речі, рідко зустрічається в овочах) – впливає на згортання крові.

Гарбуз активно використовується в кулінарії для дітей. З гарбуза можна робити овочеве пюре, запіканки, овочевого рагу, супчики, додавати в каші, салати. З неї готують відвари, соки. Самий простий і швидкий спосіб приготувати гарбуз – запекти її в духовці.

Покроковий рецепт