Фарширована куряча грудка, приготована на пару

Фарширована куряча грудка, приготована на пару – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Куряча грудка – 3 шт.
Світі – 6 скибочок
Курага – 6 шт.
Сіль – за смаком
Приправа – 1 — 2 столові ложки

Як приготувати Фарширована куряча грудка, приготована на пару

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Світі почистити від шкірки і плівки.

Курячу грудку помити, обсушити, розрізати вздовж ножем, не до кінця. Філе зі всіх сторін посолити. В середину грудки укласти по 2 шт кураги і кілька часточок світі.

Накрити світі і курагу другою частиною м’яса. Обваляти фаршировану курячу грудку в приправі для курки.

Загорнути фаршировану курячу грудку в харчову плівку (дуже щільно). Викласти філе в пароварку і готувати близько 30 хвилин. Перед подачею курячі грудки звільнити від харчової плівки.

Подавати куряче фаршироване м’ясо з соусом. Приємного апетиту!