Інгредієнти
Куряча грудка – 3 шт. | |
Світі – 6 скибочок | |
Курага – 6 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Приправа – 1 — 2 столові ложки |
Як приготувати Фарширована куряча грудка, приготована на пару
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Світі почистити від шкірки і плівки.
Курячу грудку помити, обсушити, розрізати вздовж ножем, не до кінця. Філе зі всіх сторін посолити. В середину грудки укласти по 2 шт кураги і кілька часточок світі.
Накрити світі і курагу другою частиною м’яса. Обваляти фаршировану курячу грудку в приправі для курки.
Загорнути фаршировану курячу грудку в харчову плівку (дуже щільно). Викласти філе в пароварку і готувати близько 30 хвилин. Перед подачею курячі грудки звільнити від харчової плівки.
Подавати куряче фаршироване м’ясо з соусом. Приємного апетиту!