Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму баклажани. Ріжемо вздовж на дві частини. Посипаємо сіллю і залишаємо на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота.

Вирізаємо з кожної половинки серединку. Виходить човник.

Готуємо фарш: додати сіль, перець, улюблені приправи. Добре перемішати і додати трохи води, щоб фарш був більш соковитий.

Дрібно нарізати болгарський перець і серединки від баклажанів.

Додаємо овочі фарш і добре перемішуємо.

Наповнюємо наші човники фаршем з гіркою.

Сир потерти на крупній тертці.

Майонез викладаємо зверху кожної човники і вирівнюємо ложкою.

Посипаємо зверху сиром і ставимо в розігріту духовку. Випікаємо 50 хвилин при температурі 170 градусів.

Готову страву можна подавати гарячим чи холодним. Приємного апетиту!