Поєднання сирів, ніжного фаршу з індички і томатного соусу з базиліком — відмінний варіант для обіду або романтичної вечері з келихом червоного вина.

Інгредієнти
| Макарони “Маникотти” – 7 штук | |
| Фарш з індички – 400 гр. Я беру фарш з індички, так як не дуже люблю жирну їжу. Ви можете замінити його на яловичину або свинину. | |
| Томатний соус з базиліком – 300 мл У мене він відразу готовий. Для маникотти підійде будь-пряний томатний соус. | |
| Сир тертий чеддер – 250 гр. | |
| Моцарелла – 270 гр. | |
| Олія – 3 столових ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Цибуля ріпчаста – 1/4 головки |
Часто нам здається, що їжа зі складною назвою вибаглива в приготуванні. Рецепт італійських фаршированих макаронів не тільки легкий у виконанні, але і аппетитен!
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти для приготування…


Чистимо цибулину, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.


На окремій сковороді тушкуємо фарш на середньому вогні, выпариваем з нього всю воду.
Ріжемо моцарелу середніми кубиками, змішуємо з фаршем і цибулею.
Даємо сиру розплавитися.

Ставимо воду для маникотти, доводимо її до кипіння, варимо маникотти 7-9 хвилин. Потрібно, щоб макарони стали м’якшими, але зберегли форму і не розварилися, так як ми їх будемо фарширувати і ставити нудитися в томатному соусі в духовку.

Змащуємо форму маслом, кладемо в неї фаршировані маникотти.

Поливаємо макарони соусом, зверху додаємо тертий сир.
Розігріваємо духовку до 195 градусів. Залишаємо макарони нудитися в соусі на 30 хвилин.

Маникотти готові! Бон Апетит!
