Поєднання сирів, ніжного фаршу з індички і томатного соусу з базиліком — відмінний варіант для обіду або романтичної вечері з келихом червоного вина.
Інгредієнти
Макарони “Маникотти” – 7 штук | |
Фарш з індички – 400 гр. Я беру фарш з індички, так як не дуже люблю жирну їжу. Ви можете замінити його на яловичину або свинину. | |
Томатний соус з базиліком – 300 мл У мене він відразу готовий. Для маникотти підійде будь-пряний томатний соус. | |
Сир тертий чеддер – 250 гр. | |
Моцарелла – 270 гр. | |
Олія – 3 столових ложки | |
Сіль – за смаком | |
Цибуля ріпчаста – 1/4 головки |
Часто нам здається, що їжа зі складною назвою вибаглива в приготуванні. Рецепт італійських фаршированих макаронів не тільки легкий у виконанні, але і аппетитен!
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти для приготування…
Чистимо цибулину, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.
На окремій сковороді тушкуємо фарш на середньому вогні, выпариваем з нього всю воду.
Ріжемо моцарелу середніми кубиками, змішуємо з фаршем і цибулею.
Даємо сиру розплавитися.
Ставимо воду для маникотти, доводимо її до кипіння, варимо маникотти 7-9 хвилин. Потрібно, щоб макарони стали м’якшими, але зберегли форму і не розварилися, так як ми їх будемо фарширувати і ставити нудитися в томатному соусі в духовку.
Змащуємо форму маслом, кладемо в неї фаршировані маникотти.
Поливаємо макарони соусом, зверху додаємо тертий сир.
Розігріваємо духовку до 195 градусів. Залишаємо макарони нудитися в соусі на 30 хвилин.
Маникотти готові! Бон Апетит!