Приготування фрикадельок вимагає невеликих витрат часу. Інгредієнти можна знайти на ринку або в магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування фрикадельок.
Цибулю дрібно порізати.
Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору на сковороді з розігрітим рослинним маслом.
Змішати всі спеції.
Часник дрібно порізати і відправити в сковороду до моркви і цибулі.
Половину обсмажених овочів відкласти. У частину, що залишилася, додати натертий на крупній тертці імбир і обсмажити все разом близько хвилини.
Кінзу порізати.
Додати в сковороду всі спеції і смажити близько хвилини.
Потім додати в сковороду томатну пасту і обсмажити ще близько хвилини.
Додати йогурт, сіль і половину нарізаної кінзи, протушкувати кілька хвилин.
У фарш додати яйце, обсмажені цибулю, моркву і часник, кінзу і сіль. Перемішати і зліпити невеликі фрикадельки.
Викласти фрикадельки в сковороду, збризнути соком лимона і протушкувати під кришкою на середньому вогні близько 30 хвилин.
Блюдо готове. При подачі посипати гранатовими зернами. Подавати краще за все з рисом. Приємного апетиту!