Фрикадельки з баранини

Фрикадельки з баранини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготування фрикадельок вимагає невеликих витрат часу. Інгредієнти можна знайти на ринку або в магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування фрикадельок.

Цибулю дрібно порізати.

Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору на сковороді з розігрітим рослинним маслом.

Змішати всі спеції.


Часник дрібно порізати і відправити в сковороду до моркви і цибулі.


Половину обсмажених овочів відкласти. У частину, що залишилася, додати натертий на крупній тертці імбир і обсмажити все разом близько хвилини.

Кінзу порізати.

Додати в сковороду всі спеції і смажити близько хвилини.

Потім додати в сковороду томатну пасту і обсмажити ще близько хвилини.


Додати йогурт, сіль і половину нарізаної кінзи, протушкувати кілька хвилин.

У фарш додати яйце, обсмажені цибулю, моркву і часник, кінзу і сіль. Перемішати і зліпити невеликі фрикадельки.

Викласти фрикадельки в сковороду, збризнути соком лимона і протушкувати під кришкою на середньому вогні близько 30 хвилин.


Блюдо готове. При подачі посипати гранатовими зернами. Подавати краще за все з рисом. Приємного апетиту!