1. Ананас з апельсинами (або мандаринами, це ви обираєте на свій смак) очищають, нарізають невеликими кубиками.
2. Червоний і зелений виноград промиваємо, обсушуємо і ріжемо навпіл. Бажано виноград брати сорти киш-миш, він без кісточок. Яблука ріжемо навпіл, видаляємо перегородки і кісточку і нарізаємо шматочками.
3. Сметану змішують з йогуртом, додають лимонний сік і цукор. Я б додала половину цукру і, за необхідності, можна додати решту, якщо не солодко.
4. Фруктовий салат заправляють солодкої сметанною-йогуртовій сумішшю. Акуратно перемішують. Перекладають масу в салатник. Можна прикрасити салат лимонною цедрою.
5. Подавати можна відразу, поки фрукти не виділили багато зайвого соку. Приємного апетиту!