Фуршетна закуска – бутерброди з ковбасою та сиром

Фуршетна закуска – бутерброди з ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фуршетна закуска з хлібних сухарів з сухою ковбасою і овочами

Інгредієнти

Сухарики – 1 упаковка
Сирний сир – 100 гр.
Листя салату – 3-4 шт.
Сиров’ялена ковбаса – 200 гр.
Майонезний соус – 100 мл
Болгарський перець – 1 шт.
Сир Проволоне – 100 гр.

Як приготувати Фуршетна закуска – бутерброди з ковбасою та сиром

Зараз в моді фуршетні закуски – маленькі, зручні для вживання, на один укус як кажуть. Дуже простий, але витончений варіант закуски на сухарики з безліччю яскравих інгредієнтів

Покроковий рецепт

1. Сухарики намазати сирним сиром. У мене готові покупні квадратної форми. Якщо Ви не змогли знайти таких у продажу, то їх можна зробити самим – купуйте хліб для тостів, запечіть в тостері або в духовці, і розріжте на квадрати 3х3 див.

2. Листя салату промийте, добре обсушити від води і порвіть на шматочки потрібного для сухариків розміру.

3. Ковбасу наріжте колечками. Коли будете купувати ковбасу для такої закуски, постарайтеся її підібрати за розміром. Викладіть на листя салату.

4. На кожен кружечок ковбасу капніть трохи майонезного соусу.

5. Сир Проволоне поріжте на тонкі скибочки. Покладіть на кільця ковбаси.

6. Болгарський перець помити, видалити насіння і порізати на маленькі кубики або смужки. Ще раз капніть трохи майонезного соусу, зверху викладіть шматочки болгарського перцю.