Гамбургери «Домашні» з мясної котлетою

Гамбургери «Домашні» з мясної котлетою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

випікати 20-25 хвилин

Приготувати тісто для булочок, змішавши всі необхідні інгредієнти. Поставити на растойку на 1-1,5 години. Якщо є хлібопічка, то замісити тісто краще в ній. З готового тіста сформувати кульки. Змастити деко вершковим маслом і випікати булочки при температурі 180 градусів протягом 20-25 хв до світло-коричневого кольору. Остудити.

У фарш додати половину дрібно нарізаного цибулі, посолити, поперчити і перемішати. Сформувати дуже тонкі котлети

Обсмажити котлети з двох сторін на рослинній олії до готовності.

Капусту, цибулю нарізати соломкою. Помідори – кружечками.

Готові булочки розрізати на дві частини. Кожну частину змастити соусом.

На одну частину покласти шарами: котлета, помідор, капуста, цибуля. Закрити гамбургер другою частиною.
Готові гамбургери трохи підігріти в мікрохвильовій печі. Приємного апетиту!