Скоро свята і саме час починати складати меню, пробувати нові кулінарні ідеї. Представлене страва – це закуска, яку готувати дуже просто. Для її відтворення рекомендуємо купити.
півкілограма м’якоті гарбуза;
пучок шпинату;
півсклянки волоського горіха;
сир Рікотта – 500 грам;
три ложки оливкової олії;
кардамон, сушений чилі і базилік – щіпка.
1. Прогрійте духовку до максимуму.
2. Гарбуз наріжте, так щоб вийшли човники.
3. Волоський горіх подрібніть, використовуючи качалку.
4. Шпинат дрібно нарубаєте і змішайте з сиром.
5. Спеції змішайте разом. Розташуйте овоч на деку. Масло змішайте зі спеціями. Збризніть овоч сумішшю, а поверх розташуйте горіхи. Після, начинку з шпинату і сиру. Знову збризніть маслом і відправте в духовку на півгодини.