Інгредієнти
|
Для начинки:
|
|
Мелений чорний перець – 1 ч. л. |
|
Сіль – 1 ч. л. |
|
Ріпчаста цибуля – 1 / 4 склянки (рубленого) |
|
Розмарин – 1 / 2 чайна ложка (сушеного) |
|
Орегано – 1 / 2 чайна ложка (сухого) |
|
Фарш яловичий – 350 г (але можете використовувати будь-який, на ваш смак) |
|
Гриби – 1 стакан грибів (приготованих) |
|
Тісто:
|
|
Борошно – 1 — 1/2 чашки |
|
Яйця курячі – 2 шт. |
|
Для соусу:
|
|
Зелений горошок – 1 чашка (свіжого або замороженого) |
|
Вершки – 1 / 2 склянки |
|
Часник – 1/2 ч. л. |
|
Ріпчаста цибуля – 1, 1 / 2 ч. л. |
|
Бекон – 100 г |
Як приготувати Равіолі з м’ясом і соусом з гороху і бекону