Равіолі з мясом і соусом з гороху і бекону

Равіолі з мясом і соусом з гороху і бекону – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для начинки:
Мелений чорний перець – 1 ч. л.
Сіль – 1 ч. л.
Ріпчаста цибуля – 1 / 4 склянки (рубленого)
Розмарин – 1 / 2 чайна ложка (сушеного)
Орегано – 1 / 2 чайна ложка (сухого)
Фарш яловичий – 350 г (але можете використовувати будь-який, на ваш смак)
Гриби – 1 стакан грибів (приготованих)
Тісто:
Борошно – 1 — 1/2 чашки
Яйця курячі – 2 шт.
Для соусу:
Зелений горошок – 1 чашка (свіжого або замороженого)
Вершки – 1 / 2 склянки
Часник – 1/2 ч. л.
Ріпчаста цибуля – 1, 1 / 2 ч. л.
Бекон – 100 г

Як приготувати Равіолі з м’ясом і соусом з гороху і бекону