Смажена зелена спаржа в беконі

.

Інгредієнти

Спаржа – 6 шт.
Бекон – 2 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Майонез – 20 г
Сік лимона – 1 ч. л.

Як приготувати Смажена зелена спаржа в беконі

Купили спаржу і не знаєте як її приготувати? Приготування спаржі на диво просто. До того ж вона корисна і смачна. У даному рецепті солити спаржу немає необхідності, так як присутня обсмажений хрусткий бекон.

Покроковий рецепт

Спаржу вимити, акуратно очистити, відрізати тверді кінці (нижні).

Розкласти на столі бекон. Викласти на нього 3 гілочки спаржі.

Закатати в рулетик.

Обсмажити на рослинному маслі з 3-х сторін.

Майонез викласти в миску. Додати свіжовичавлений лимонний сік. Перемішати. Вийшов соус.

Красиво викласти на тарілку. Полити соусом. Подавати до столу.

Дивіться також:  Як приготувати тушковану качку (шматочками)