Гарбузове панкейкі

Гарбузове панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбузове панкейкі – смачний, корисний і дуже швидкий сніданок!

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Борошно – 200 р.
Масло вершкове – 40 р.
Цукор – 3 ст. л.
Розпушувач – 2 ч. л.
Молоко – 200 мл
Гарбузове пюре – 200 р.

Як приготувати Гарбузове панкейкі

В осінній період городи і ринки просто переповнені цим сонячним овочем – гарбузом. Потрібно користуватися цією можливістю і отримувати корисні речовини, якими так багата ця рослина. Відмінний варіант корисного сніданку – це гарбузове панкейкі. Готувати їх дуже легко, використовувані інгредієнти доступні і найчастіше є в холодильнику. Гарбуз надає особливий смак цим американським млинців, вираженість цього смаку можна легко регулювати додаючи більше або менше гарбузового пюре в тісто.

Варіант таких млинців просто знахідка для мам у яких дітки відмовляються їсти цей овоч, а від ароматних панкейків їх за вуха не відтягнеш. Приємні, ніжні, повітряні – все це про них, про гарбузових панкейках, тому готуйте відразу дві порції щоб насолодитися приголомшливим смаком осіннього сніданку!

Покроковий рецепт

В окремій мисці ріжемо на шматочки гарбуз і подрібнюємо блендером. У пюре додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.


Яйця і цукор добре збиваємо, щоб маса посвітлішала і перетворилася в піну.

З’єднуємо дві суміші. Перемішуємо лопаткою, обережно, щоб пухирці піни не зникли.


Просіваємо борошно з розпушувачем і по черзі з молоком, додаємо в миску. Молоко повинно бути теплим. Довго тісто не заважаємо, буквально кілька рухів, тільки, щоб маса стала однорідною. Випікаємо відразу щоб млинці були повітряними.


Готуємо на розпеченій сковороді, якщо тефлонове покриття, то масло не додаємо. Щоб панкейкі всередині пропеклися вогонь можна знизити до середнього.

Гарбузове панкейкі готові, прикрашаємо шоколадом, медом або фруктами і подаємо до столу!