Гарбузове панкейкі

Гарбузове панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В окремій мисці ріжемо на шматочки гарбуз і подрібнюємо блендером. У пюре додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.


Яйця і цукор добре збиваємо, щоб маса посвітлішала і перетворилася в піну.

З’єднуємо дві суміші. Перемішуємо лопаткою, обережно, щоб пухирці піни не зникли.


Просіваємо борошно з розпушувачем і по черзі з молоком, додаємо в миску. Молоко повинно бути теплим. Довго тісто не заважаємо, буквально кілька рухів, тільки, щоб маса стала однорідною. Випікаємо відразу щоб млинці були повітряними.


Готуємо на розпеченій сковороді, якщо тефлонове покриття, то масло не додаємо. Щоб панкейкі всередині пропеклися вогонь можна знизити до середнього.

Гарбузове панкейкі готові, прикрашаємо шоколадом, медом або фруктами і подаємо до столу!