Гарбузовий пиріг

Гарбузовий пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбузове фарби осені в ароматному пирозі

Інгредієнти

гарбуз – 500-600 г
цукор – 1 ст.
борошно – 300 г
яйця – 4 шт.
ванілін – 1 упаковка
цукрова пудра – 2 ст. л.

Як приготувати Гарбузовий пиріг

Дуже швидке і легке в приготуванні гарбузова ласощі сподобається всім домочадцям. Пиріг виходить неймовірно ароматним, смачні, а головне – дуже корисним. Гарбуз містить масу потрібних організму мікроелементи: магній, калій, залізо. Вона покращує зір, нормалізує тиск і травлення, має протизапальну дію.
Блюдо нагадає про теплої осені, допоможе зігрітися зимовим вечором. На його приготування піде не більше півгодини, а результат порадує.

Покроковий рецепт


1. Готуємо інгредієнти. Знімаємо шкірку. Натираємо шматочки гарбуза на середній тертці. Для пирога краще взяти солодкий сорт, насиченого, яскравого кольору. Бажано, щоб вона не була водянистої або позбавленою смаку.


2. У чашку розбиваємо яйця, додаємо цукор. За допомогою блендера добре збиваємо.

3. Висипаємо просіяне борошно, ванілін. Ще раз ретельно перемішуємо.

4. Акуратно вводимо гарбуз.

5. Отриману суміш виливаємо в керамічну форму для випічки. Страви попередньо змащуємо рослинним або вершковим маслом.

6. Випікаємо близько 20-30 хвилин на середньому вогні (215-220 градусів).

7. Посипаємо цукровою пудрою.