Гарбузовий суп-пюре з каштанами

Гарбузовий суп-пюре з каштанами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий гарбузовий суп для любителів вишуканого і м’якого смаку!

Інгредієнти

Гарбуз – 400 гр (очищена)
Каштани – 12 шт.
Молоко – 0,75 л
Вершки – 0,35 л
Крохмаль кукурудзяний – 4 столові ложки
Вершкове масло – 20 г
Мускатний горіх – щіпка
Петрушка – 2 гілочки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Гарбузовий суп-пюре з каштанами

Легкий гарбузовий суп для любителів вишуканого і м’якого смаку!

Покроковий рецепт

Смажимо каштани, постійно помішуючи, приблизно 25 хвилин.

Очищаємо каштани від шкаралупи. Кукурудзяний крохмаль розводимо в склянці, наповнений на половину холодною водою.

Варимо гарбуз, приблизно 25 хвилин, додаємо 8 каштанів і розведений крохмаль. За допомогою блендера робимо суп-пюре.

Розігріваємо молоко і вершки. Змішуємо з гарбузовим пюре, додаємо мускатний горіх, сіль і перець за смаком. Залишилися каштани ріжемо на дрібні шматочки і обсмажуємо на вершковому маслі. Виливаємо суп-пюре в тарілку, прикрашаємо каштанами і дрібно порізаною петрушкою. Приємного апетиту!