Легкий гарбузовий суп для любителів вишуканого і м’якого смаку!
Інгредієнти
Гарбуз – 400 гр (очищена) | |
Каштани – 12 шт. | |
Молоко – 0,75 л | |
Вершки – 0,35 л | |
Крохмаль кукурудзяний – 4 столові ложки | |
Вершкове масло – 20 г | |
Мускатний горіх – щіпка | |
Петрушка – 2 гілочки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Легкий гарбузовий суп для любителів вишуканого і м’якого смаку!
Покроковий рецепт
Смажимо каштани, постійно помішуючи, приблизно 25 хвилин.
Очищаємо каштани від шкаралупи. Кукурудзяний крохмаль розводимо в склянці, наповнений на половину холодною водою.
Варимо гарбуз, приблизно 25 хвилин, додаємо 8 каштанів і розведений крохмаль. За допомогою блендера робимо суп-пюре.
Розігріваємо молоко і вершки. Змішуємо з гарбузовим пюре, додаємо мускатний горіх, сіль і перець за смаком. Залишилися каштани ріжемо на дрібні шматочки і обсмажуємо на вершковому маслі. Виливаємо суп-пюре в тарілку, прикрашаємо каштанами і дрібно порізаною петрушкою. Приємного апетиту!