Гарбузовий суп-пюре з вершками

Гарбузовий суп-пюре з вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо необхідні інгредієнти.





Цибулю, моркву і гарбуз наріжемо кубиками, часник подрібнити.

Цибулю, моркву і часник злегка обсмажимо на сковороді, змазаній оливковою олією.



Потім додамо вершкове масло і шматочки гарбуза. Тушкуємо до легкого розм’якшення гарбуза.


Перекладаємо потушенные овочі в каструлю і заливаємо киплячою водою. Води повинно бути стільки, щоб покрити овочі. Додаємо сіль і перець за смаком і варимо 15 хвилин на маленькому вогні.


Перетираємо овочі блендером в пюре.


Додаємо вершки і доводимо до кипіння. Наш супчик готовий. Приємного апетиту!