Гарбузово-яблучні оладки з сиром та родзинками

Гарбузово-яблучні оладки з сиром та родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Гарбуз – 200 г
Яблука – 1 шт
Сир – 100 г
Яйця курячі – 1 шт.
Родзинки – жменя
Сіль – щіпка
Цукор – 1-2 ст. л.
Борошно – 2 ст. л.
Розпушувач – 0,5 ч. л.
Молоко – 30-50 мл
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Гарбузово-яблучні оладки з сиром та родзинками

Покроковий рецепт

Яблуко помити, очистити від серцевини, натерти на дрібній тертці. Гарбуз так само натерти на дрібній тертці. Змішати в глибокій чаші.

Додати яйця, розпарені родзинки, сир, сіль, цукор, борошно, розпушувач.

Гарненько перемішати. Додати трохи молока, щоб досягти консистенції густої сметани.

Оладки смажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.

Подавати до столу з медом.
Приємного апетиту!