.
Інгредієнти
Гарбуз – 200 г | |
Яблука – 1 шт | |
Сир – 100 г | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Родзинки – жменя | |
Сіль – щіпка | |
Цукор – 1-2 ст. л. | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Розпушувач – 0,5 ч. л. | |
Молоко – 30-50 мл | |
Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати Гарбузово-яблучні оладки з сиром та родзинками
Покроковий рецепт
Яблуко помити, очистити від серцевини, натерти на дрібній тертці. Гарбуз так само натерти на дрібній тертці. Змішати в глибокій чаші.
Додати яйця, розпарені родзинки, сир, сіль, цукор, борошно, розпушувач.
Гарненько перемішати. Додати трохи молока, щоб досягти консистенції густої сметани.
Оладки смажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.
Подавати до столу з медом.
Приємного апетиту!