Гарячі бутерброди «Хвилинка»

Гарячі бутерброди «Хвилинка» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий перекус, смачний, і без шкоди для здоров’я, на відміну від всяких чіпсів і тістечкок.

Інгредієнти

Батон нарізний – 5 шматочків
Ковбаса варено-копчена – 100 гр
Сир твердий – 150 гр
Кетчуп томатний – 6 год л
Майонез – 6 год л

Як приготувати Гарячі бутерброди «Хвилинка»

Не є любителем бутербродів, але іноді можна похрумтіти чомусь не дуже дієтичним, в задоволення. Готуються дуже просто і швидко. Всі члени моєї родини готують з легкістю і задоволенням. Інгредієнти можна замінити тим, що знайшлося в холодильнику. Якщо не подобається ковбасна або м’ясна складова, можна приготувати овочеві бутерброди або просто з сиром. Мало того, хліб, батон або багет може бути не першої свіжості, вчорашній, це не позначиться на смаку.

Покроковий рецепт

Я часто використовую бездріжджовий хліб на молочній заквасці, якщо потрібно зменшити калорійність. Можна брати житній хліб, теж дуже смачно виходить. Батон ріжемо шматочками рівної товщини, не товстими.


Ковбаску нарізаємо дрібними кубиками, сир натираємо.

Соус, коли поспішаю, роблю прямо на шматочки батона. Кладу трохи кетчупу і майонезу і прямо на скибочках змішую ложкою і розподіляю по всій площі шматочка.

Кладемо ковбаску, зверху сирок, формуємо бутерброди.

Поміщаємо бутерброди в духовку на 5 хвилин, виставивши мінімальну потужність. Хрусткий гарячий перекус до чаю або кава готова.