Швейцарські кростіні з грибами і сиром

Хрусткі бутерброди – швейцарські кростіні з смаженими грибами і сиром

Інгредієнти

багет – частина
печериці – 100 грам
швейцарського вершкового сиру – 50 грам
прянощі – за бажанням

Як приготувати Швейцарські кростіні з грибами і сиром

Хрустка закуска, яку рекомендуємо подати гостям – це швейцарські кростіні. З їх приготуванням впоратися навіть початківець кулінар.

Покроковий рецепт

1. Очистіть гриби наріжте скибочками.

2. Прогрійте духовку до 200 градусів.

3. Багет наріжте скибочками, обсмажте до рум’яності.

4. На сковороді з олією обсмажте гриби. Викладіть начинку з грибів на кожен шматочок багета.

5. Розташуйте зверху вершковий сир і відправте кростіні на 3 хвилини в духову шафу.

6. До столу подавайте в охолодженому вигляді.

Дивіться також:  Груші фаршировані баликом і сиром Брі