Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі

Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, беремо потрібну кількість хлібних скибочок. Перекладаємо скибочки на тарілку, яку можна використовувати в мікрохвильовій печі.

На кожен хлібний скибочку викладаємо по чайній ложечці будь-якого вашого улюбленого майонезу. Розмазуємо майонез по всій поверхні хлібного шматочка.

Першим шаром викладемо на змащені скибочки ковбаси. Нарізаємо ковбаску у формі півкілець або кілець. В рецепті у нас використовується копчена ковбаса. Якщо така відсутня, замініть її на будь-який інший: сирокопченої, вареної, сервелатом.

Солоний огірочок (або маринований) нарізаємо тонкими кільцями. Укладаємо нарізку з огірка поверх ковбасного шару.

Сир твердих сортів подрібнюємо за допомогою маленької терки. Присипаємо ковбасний і огірковий шари натертим сиром.

Формуємо таким чином інші бутерброди. Відправляємо наші підготовлені бутерброди в мікрохвильовку. При високій потужності запікаємо бутерброди 1,5-2 хвилинки.

Ситні гарячі бутерброди з ковбасою, огірком і сиром у мікрохвильовці готові. Подаємо їх відразу на стіл. Приємного перекусу!