Бутерброди – відмінний вибір для тих, у кого немає часу для того, щоб стояти біля плити.
Інгредієнти
батон – 6 скибочок | |
майонез – 50 гр | |
свинина – 100 гр | |
помідори – 2 шт | |
перець болгарський – 1 шт | |
сир – 50 гр | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком | |
рослинне масло – для смаження |
Коли з ранку хочеться ще хоч трохи поспати, а треба йти готувати сніданок своїм домочадцям, то бутерброди це ваш варіант швидкого і ситного сніданку. До того ж це прекрасна альтернатива звичайному хліба. Щоб приготувати смачний і незвичайний бутерброд, потрібно додати трохи фантазії і страва практично готове. Адже начинка для нього може використовуватися будь-яка, в залежності від вашого смакового переваги. Бутерброд можна використовувати як доповнення до основного блюда, так і в якості самостійного. Все залежить від того який бутерброд ви «принесіть».
Сьогодні будемо готувати гарячі бутерброди зі свининою. Приготування просте і швидке. Для бутербродів потрібно батон, майонез, свинина, перець болгарський, помідор, сир, сіль спеції.
Покроковий рецепт
Для початку приготуємо відбивні. М’ясо поріжемо тонкими пластами.
Відіб’ємо м’ясо з двох сторін за допомогою кухонного молотка.
Розігріємо сковороду. Додамо рослинне масло. Для того щоб не витрачати час, не натирати спеціями і сіллю кожну відбивну, в рослинне масло додамо сіль і спеції. Рівномірно розподілимо по всій сковороді. Викладемо відбивні. Смажимо з двох сторін до готовності, близько 10 хвилин.
Поки смажиться м’ясо, підготуємо овочі. Вимиємо томати і перець під проточною водою, видалимо у них плодоніжку. Поріжемо овочі тонкими кільцями.
Деко застеляємо пергаментом. Це дуже зручно, по-перше, форма залишається чистою, по-друге, не треба використовувати рослинне масло, по-третє, бутерброди не пригорять. Батон ріжемо тонкими скибочками, я брала вже нарізаний, змащуємо з одного боку майонезом.
На майонез викладаємо овочі.
Наступний шар – м’ясо. Відправляємо в попередньо розігріту духовку на 5 хвилин, при температурі 180 градусів.
Сир ріжемо тонкими скибочками.
Дістаємо бутерброди з духовки, кладемо зверху сир. Знову відправляємо запікатися на 2-3 хвилини, поки сир не розплавиться.
Дістаємо наші гарячі бутерброди зі свининою. Перед подачею можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту!