Для початку приготуємо відбивні. М’ясо поріжемо тонкими пластами.
Відіб’ємо м’ясо з двох сторін за допомогою кухонного молотка.
Розігріємо сковороду. Додамо рослинне масло. Для того щоб не витрачати час, не натирати спеціями і сіллю кожну відбивну, в рослинне масло додамо сіль і спеції. Рівномірно розподілимо по всій сковороді. Викладемо відбивні. Смажимо з двох сторін до готовності, близько 10 хвилин.
Поки смажиться м’ясо, підготуємо овочі. Вимиємо томати і перець під проточною водою, видалимо у них плодоніжку. Поріжемо овочі тонкими кільцями.
Деко застеляємо пергаментом. Це дуже зручно, по-перше, форма залишається чистою, по-друге, не треба використовувати рослинне масло, по-третє, бутерброди не пригорять. Батон ріжемо тонкими скибочками, я брала вже нарізаний, змащуємо з одного боку майонезом.
На майонез викладаємо овочі.
Наступний шар – м’ясо. Відправляємо в попередньо розігріту духовку на 5 хвилин, при температурі 180 градусів.
Сир ріжемо тонкими скибочками.
Дістаємо бутерброди з духовки, кладемо зверху сир. Знову відправляємо запікатися на 2-3 хвилини, поки сир не розплавиться.
Дістаємо наші гарячі бутерброди зі свининою. Перед подачею можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту!