Гарячий салат з капусти романеско

Гарячий салат з капусти романеско – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для салату. Ретельно вимити капусту романеско, видалити неякісні суцвіття і листочки. Очистити цибулю. Капусту романеско ви можете замінити звичайної кольорової капустою.

Вимиту романеско нарізати і помістити у високу каструлю.

Залити романеско водою, додати сіль і варити до повної готовності. Приготування романеско близько 10 хвилин.

Нарізати кубиками або півкільця цибулі.

На великій кількості оливкової олії обсмажити цибулини.

Зварену капусту романеско відкинути на друшляк і дати повністю стекти зайвої рідини.

Готову капусту нарізати на шматочки поменше.

Додати капусту романеско обсмажуватися до лучка. Додати чорний мелений перець, сіль і трави , орегано, чебрець, паприку, базилік, чебрець або розмарин – за бажанням.Обсмажувати романеско близько 5 хвилин, потім потроху додавати борошно, ретельно перемішуючи капусту.

Готові овочі викласти в тарілку. Салат вже готовий до подачі. Але його можна урізноманітнити та іншими компонентами.

Як доповнення, можна додати обсмажену курячу грудинку і в’ялені помідори. Як варіант, можна додати обсмажену і нарізаний стейк з телятини, мариновані грибочки або оливки. Приємного апетиту!