Підготувати інгредієнти для салату. Ретельно вимити капусту романеско, видалити неякісні суцвіття і листочки. Очистити цибулю. Капусту романеско ви можете замінити звичайної кольорової капустою.
Вимиту романеско нарізати і помістити у високу каструлю.
Залити романеско водою, додати сіль і варити до повної готовності. Приготування романеско близько 10 хвилин.
Нарізати кубиками або півкільця цибулі.
На великій кількості оливкової олії обсмажити цибулини.
Зварену капусту романеско відкинути на друшляк і дати повністю стекти зайвої рідини.
Готову капусту нарізати на шматочки поменше.
Додати капусту романеско обсмажуватися до лучка. Додати чорний мелений перець, сіль і трави , орегано, чебрець, паприку, базилік, чебрець або розмарин – за бажанням.Обсмажувати романеско близько 5 хвилин, потім потроху додавати борошно, ретельно перемішуючи капусту.
Готові овочі викласти в тарілку. Салат вже готовий до подачі. Але його можна урізноманітнити та іншими компонентами.
Як доповнення, можна додати обсмажену курячу грудинку і в’ялені помідори. Як варіант, можна додати обсмажену і нарізаний стейк з телятини, мариновані грибочки або оливки. Приємного апетиту!