Гірчичне рагу з яловичини

Гірчичне рагу з яловичини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне рагу з ніжною яловичини з гірчицею і овочами стане прекрасним вечерею як у святковий так і в звичайний день.

Покроковий рецепт

Беремо яловичину, картоплю, моркву, ріпчасту цибулю, томатну пасту, гірчицю, орегано, лавровий лист, консервовану кукурудзу. Так само нам знадобиться склянка будь-якого бульйону для соковитості страви. Я взяла курячий.

Картоплю і моркву чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю – півкільцями.


М’ясо миємо, нарізаємо великими кубиками і обсмажуємо на сковороді на середньому вогні, хвилин через 5 додаємо цибулю і орегано.

Коли м’ясо з цибулею досить підсмажаться, додаємо томатну пасту і гірчицю.


Овочі викладаємо в сотейник ( Можна в казан або глибоку сковороду). Заливаємо бульйоном, солимо, перчимо, додаємо лавровий лист і нашу яловичину з цибулею. Тушкуємо близько 15ти хвилин. У самому кінці, коли яловичина стала м’якою, додаємо консервовану кукурудзу. Знімаємо з вогню, накриваємо кришкою і даємо постояти ще 10 хвилин.

Страва готова! Заправляємо майонезом або сметаною, подаємо до столу і насолоджуємося смачною вечерею ! Приємного апетиту!