Гірчиця домашня гостра з розсолом

Гірчиця домашня гостра з розсолом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гірчичний порошок всипати в глиняний, скляний або пластмасовий посуд невеликого розміру.

Невеликими порціями влити розсіл, щоразу перемішуючи гірчичну пасту.

У результаті повинна вийти суміш по густоті схожа на густу сметану.

Всипати в ємність з гірчицею цукровий пісок.

Покласти дрібну сіль.

Влити ложку рослинної олії.

Всі інгредієнти ретельно перемішати, щоб не залишилося грудочок. Маса повинна бути густоватой і мати однорідну консистенцію.

Закрити посуд з гірчицею кришкою і поставити в тепле темне місце для настоювання. Мінімальний час настоювання – 3 години.

Готову гірчицю слід зберігати в холодильнику в щільно закритій тарі. Подавати як соус для солоного сала або використовувати в інших рецептах.