Тарталетки без запікання з мусом з авокадо

Тарталетки – це прекрасний варіант закуски. Коли потрібно швидко піднести аперитив це блюдо вас виручить.

Інгредієнти

Для тарталеток:
мигдальної муки – 2 чашки
кокосового масла розм’якшеного – 1/2 чашки до
кленового сиропу – 3 столові ложки
екстракту мигдалю – 1/2 чайної ложки
морської солі – 1/8 чайної ложки
Для начинки:
авокадо, очищених і без кісточок – 2 стиглих
лаймового соку – 3/4 склянки
кленового сиропу – 1/3 склянки
ванільного екстракту – 1/2 чайної ложки
кокосового масла – 1/2 чашки
морська сіль – щіпка

Як приготувати Тарталетки без запікання з мусом з авокадо

Ви не повірите, з чого зроблені ці маленькі тарталетки! Дуже смачний білковий продукт, із збереженими вітамінами.

*Для тарталеток я використовую форму для мафінів і кексів.

Покроковий рецепт

Додайте всі інгредієнти для тарталеток в миску і перемішайте до утворення липкого кульки.

Візьміть трохи тіста і розподіліть суміш у форму для випічки. Те ж саме виконайте з усім тестом, розмазуючи його по дну і стінкам формочок.

Додайте всі інгредієнти для начинки тарталеток в блендер або кухонний комбайн. Подрібніть до отримання однорідної маси.

Вилийте начинку в формочки з тістом. Використовуючи ніж або шпатель разладьте суміш. Приберіть всі на 30 хвилин у холодильник, а краще на 2 години.

Щоб витягнути тарталетки, проведіть ножем по бортику і вийміть. Подавати тарталетки з мусом, присипавши несолодким тертим кокосом і цедрою лайма.

Дивіться також:  Італійська закуска – маринований сир