Глазурований молода картопля з кунжутом

Глазурований молода картопля з кунжутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Молоду картоплю почистити абразивної стороною губки під струменем води.

Перекласти картоплю в каструлю, залити водою. Воду сильно підсолити і довести до кипіння. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності (близько 10-15 хвилин). Злити воду і випустити пар.

У сковороді з високими стінками розтопити вершкове масло, додати цукор. Постійно помішуючи, карамелізувати цукор.

Обсмажити в глазурі відварений раніше картопля, час від часу перевертаючи, поки він повністю не покриється «жженным» цукром. На картоплі повинна з’явитися гарна золотава скоринка.

Потім додати кунжутне світлі насіння. Продовжувати смажити, поки насіння не обліплять повністю картоплю. Подавати до столу. Заправляти цю смачну картоплю можна соусом гомадарэ. Приємного апетиту!