Горбуша під овочевим маринадом на сковороді

Горбуша під овочевим маринадом на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне рибне блюдо, яке чудово підійде для обіднього перекусу. Подавати можна з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

Горбуша – 1 штука
Морква – 1 штука
Цибуля – 1 штука
Помідор – 1 штука
Масло рослинне – 45 мл
Сіль – за смаком
Мелена паприка – за смаком
Майонез – 4 ст. ложки
Вода кип’ячена – 400 мл
Зелень – за смаком

Як приготувати Горбуша під овочевим маринадом на сковороді

Для рецепту у нас використовується смачна риба – горбуша. У страві вона доповнена овочами: морквою, цибулею і свіжим помідором. Готується горбуша під маринадом на сковороді. Також в рецепті використовується майонез, свіжа зелень і спеції. Подробиці в рецепті.

Покроковий рецепт

Готуємо овочі для маринаду. Морквину подрібнюємо на тертці з великими отворами. Цибулю, переклавши на обробну поверхню, нарізаємо у формі тонких півкілець. Помідор нарізаємо шматочками. Шкірку можна не видаляти – на ваш розсуд.

Розморожену горбушу очищаємо від нутрощів, зрізаємо голову, хвіст, плавники. Нарізаємо рибу на шматки. Додаємо спеції. Перемішуємо.

Овочеву нарізку відправляємо для пасерування на сковороду. Тушкуємо хвилинки 7.

В іншу сковороду у в олію, заздалегідь підігріте, викладаємо шматочки горбуші.

Зверху поміщаємо піджарку з овочів.

Майонез змішуємо з кип’яченою водою. Заливаємо отриманим соусом рибу і овочі. Тушкуємо на малому вогні під кришкою близько 30 хвилин. В кінці додаємо порізану зелень.

Майонез змішуємо з кип’яченою водою. Заливаємо отриманим соусом рибу і овочі. Тушкуємо на малому вогні під кришкою близько 30 хвилин. В кінці додаємо порізану зелень.