Смачне рибне блюдо, яке чудово підійде для обіднього перекусу. Подавати можна з будь-яким гарніром.
Інгредієнти
Горбуша – 1 штука | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля – 1 штука | |
Помідор – 1 штука | |
Масло рослинне – 45 мл | |
Сіль – за смаком | |
Мелена паприка – за смаком | |
Майонез – 4 ст. ложки | |
Вода кип’ячена – 400 мл | |
Зелень – за смаком |
Для рецепту у нас використовується смачна риба – горбуша. У страві вона доповнена овочами: морквою, цибулею і свіжим помідором. Готується горбуша під маринадом на сковороді. Також в рецепті використовується майонез, свіжа зелень і спеції. Подробиці в рецепті.
Покроковий рецепт
Готуємо овочі для маринаду. Морквину подрібнюємо на тертці з великими отворами. Цибулю, переклавши на обробну поверхню, нарізаємо у формі тонких півкілець. Помідор нарізаємо шматочками. Шкірку можна не видаляти – на ваш розсуд.
Розморожену горбушу очищаємо від нутрощів, зрізаємо голову, хвіст, плавники. Нарізаємо рибу на шматки. Додаємо спеції. Перемішуємо.
Овочеву нарізку відправляємо для пасерування на сковороду. Тушкуємо хвилинки 7.
В іншу сковороду у в олію, заздалегідь підігріте, викладаємо шматочки горбуші.
Зверху поміщаємо піджарку з овочів.
Майонез змішуємо з кип’яченою водою. Заливаємо отриманим соусом рибу і овочі. Тушкуємо на малому вогні під кришкою близько 30 хвилин. В кінці додаємо порізану зелень.
Майонез змішуємо з кип’яченою водою. Заливаємо отриманим соусом рибу і овочі. Тушкуємо на малому вогні під кришкою близько 30 хвилин. В кінці додаємо порізану зелень.