Горбуша в клярі з зеленню

Горбуша в клярі з зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, підготовлене філе горбуші нарізаємо на шматочки однакового розміру. Викладаємо рибну заготовку з горбуші в миску, присипаємо улюбленими спеціями, включаючи сіль. Перемішуємо.

Зробимо кляр для риби. В іншу миску засипаємо борошно, солимо її трохи і перчимо. Розбиваємо яйце, вливаємо молоко.

Добре, можна за допомогою міксера, перемішуємо інгредієнти.

В отриманий кляр додаємо подрібнений кріп. Ще раз перемішуємо.

На сковороді розігріваємо рослинне масло. Шматочки риби опускаємо в кляр, а потім викладаємо для обжарювання на сковороду.

Обсмажуємо горбушу в клярі з зеленню з кожного боку, зі сковороди перекладаємо рибку на паперовий рушник для видалення надлишок жиру.

Всім приємного перекусу!