Отже, підготовлене філе горбуші нарізаємо на шматочки однакового розміру. Викладаємо рибну заготовку з горбуші в миску, присипаємо улюбленими спеціями, включаючи сіль. Перемішуємо.
Зробимо кляр для риби. В іншу миску засипаємо борошно, солимо її трохи і перчимо. Розбиваємо яйце, вливаємо молоко.
Добре, можна за допомогою міксера, перемішуємо інгредієнти.
В отриманий кляр додаємо подрібнений кріп. Ще раз перемішуємо.
На сковороді розігріваємо рослинне масло. Шматочки риби опускаємо в кляр, а потім викладаємо для обжарювання на сковороду.
Обсмажуємо горбушу в клярі з зеленню з кожного боку, зі сковороди перекладаємо рибку на паперовий рушник для видалення надлишок жиру.
Всім приємного перекусу!