Горіховий пиріг на кефірі

Горіховий пиріг на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Підготуємо для початку всі інгрідієнти

2. Волоські горіхи просушити на сковороді або в духовці, потім подрібнити.


3. Добре збити яйця і поступово всипати цукор, продовжуючи збивати до утворення піни.

4. Потім в яєчно-цукрову суміш додати кефір, рослинне масло і добре перемішати.

5. Борошно обов’язково просіваємо, додаємо подрібнені волоські горіхи, розпушувач, корицю і щіпку солі. Далі з’єднуємо це все з кефірно-яєчно-цукрової сумішшю.

6. Потім у змащену маслом форму або ж можна застелити пергаментом виливаємо тісто і запікати наш пиріг на кефірі в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів.

7. Горіховий пиріг буде выпекатся в духовці 40-45 хв. Готовність пирога можна перевірити дерев’яною паличкою.

8. Даємо пирогу охолонути і зверху можна прикрасити подрібненими горіхами і посипати цукровою пудрою. Ось і готово. Всім приємного апетиту.