1. Підготуємо для початку всі інгрідієнти
2. Волоські горіхи просушити на сковороді або в духовці, потім подрібнити.
3. Добре збити яйця і поступово всипати цукор, продовжуючи збивати до утворення піни.
4. Потім в яєчно-цукрову суміш додати кефір, рослинне масло і добре перемішати.
5. Борошно обов’язково просіваємо, додаємо подрібнені волоські горіхи, розпушувач, корицю і щіпку солі. Далі з’єднуємо це все з кефірно-яєчно-цукрової сумішшю.
6. Потім у змащену маслом форму або ж можна застелити пергаментом виливаємо тісто і запікати наш пиріг на кефірі в попередньо розігрітій духовці до 200 градусів.
7. Горіховий пиріг буде выпекатся в духовці 40-45 хв. Готовність пирога можна перевірити дерев’яною паличкою.
8. Даємо пирогу охолонути і зверху можна прикрасити подрібненими горіхами і посипати цукровою пудрою. Ось і готово. Всім приємного апетиту.