Горохова паста в якості закуски

Горохова паста в якості закуски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста з гороху – це цікавий варіант для тих, хто дотримується дієтичного харчування. Як правильно зробити таку пасту і з чим її можна і потрібно їсти, ми розповімо в нашій статті.

Інгредієнти

зелений свіжий горох – 200 грам
коріандр – за смаком
базилік зелений – кілька гілочок
вершкове масло – 2 ст. ложки
вершки (або молоко) – 50 мл або більше
хлібці, грінки або тости – при подачі

Як приготувати Горохова паста в якості закуски

Для приготування страви вам знадобиться:зелений свіжий горох – 200 грам;коріандр;базилік зелений;вершкове масло;вершки або молоко;тости/грінки/хлібці.

Покроковий рецепт

1. Свіжий зелений горох злегка відваріть (не більше трьох хвилин на вогні).

2. Викладіть його в чашу для блендера і збийте в пюре.

3. Базилік промийте і дрібно нарубаєте. Додайте в пюре і добре збийте знову.

4. Розімніть масло і додайте в масу. Приправте пасту коріандром. Добре збийте, поступово підливаючи вершки. Кількість вершків додавайте скільки вам потрібно, в залежності від бажаної консистенції. (Якщо ви дотримуєтеся дієтичного харчування, можна замінити на вершки молоко).

5. Готову пасту викладіть в чашу. Подавайте як намазування до грінок або хлібцям.